The Friendship Foundation

DPP en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij DPP worden bewuste keuzes gemaakt als het gaat om ondernemen. We willen meer met deze modekreet bereiken en werken daarom duurzaam mee aan een goed doel, wat breed wordt gedragen binnen ons bedrijf. Door te kiezen voor de ondersteuning van één stichting / project kunnen wij dit garanderen. DPP heeft gekozen om The Friendship Foundation te ondersteunen.

DPP verzorgt uiteraard al het print en drukwerk, maar ook de IT infrastructuur, mobiele telefonie alsmede investeringen op computer gebied.

The Friendship Foundation over DPP

Sinds stichting The Friendship Foundation  haar werkzaamheden in Sri Lanka startte, april 2005, ondersteunt DPP ons werk. Promotionele uitingen en communicatie zijn van groot belang voor onze fondsenwerving. The Friendship Foundation  stelt zich tot doel om 100 % van de donaties daadwerkelijk te besteden op haar zeven projecten. Dit betekent dat wij daardoor een bijzondere hobby hebben: wij zoeken bedrijven die hun dienst of hun product belangeloos met ons willen delen. DPP doet dat graag met ons! Daar zijn we erg blij mee en indirect de 120 kinderen en volwassenen op onze projecten ook. Wij bedanken DPP en haar medewerkers voor de reeds jarenlange fijne samenwerking en hun betrokkenheid bij onze projecten in Sri Lanka!

Carelanka    carelanka1a-dpp-100    carelanka2-dpp-100    carelanka4-dpp-100    carelanka3-dpp-100

Over The Friendship Foundation

The Friendship Foundation verbetert, in voormalig oorlogsgebied Oost Sri Lanka, de leefomstandigheden van gehandicapten en bejaarden. Met een klein team vrijwilligers in Nederland en een lokaal team in Sri Lanka is de stichting in staat het leven van tientallen “vergeten mensen” te verbeteren. Deze stichting heeft een uitgesproken filosofie en doet al haar werk samen met de lokale bevolking en de lokale overheden. Op deze manier zorgen zij voor blijvende veranderingen, wat DPP enorm aanspreekt.

Voor meer info kijk op:  www.friendshipfoundation.nl of bezoek hun Facebookpagina.