Over DPP

Maatwerk Printoplossingen,
van idee tot levering!

DPP levert maatwerk printoplossingen van idee tot levering. Wij zijn al lang niet meer alleen een digitale drukkerij voor het printen van kleine maatwerk printopdrachten. Alhoewel deze specialisatie absoluut behoort tot onze kerntaken, heeft DPP zich steeds meer ontwikkeld middels maatwerk oplossingen. Uw uitdaging – onze oplossing. Met onze printoplossingen leveren wij de hoogst haalbare kwaliteit met korte doorlooptijden, van idee tot levering. Wij weten hoe belangrijk het is om snel te schakelen, slim te produceren en scherp te offreren.

DPP integreert processen met haar klanten, ontwikkelt applicaties voor haar klanten en verzorgt complexe digitale printproducties voor haar klanten, zodat onze klanten weer beter kunnen verbinden met hun klanten.

Kantoor lokatie DPP Houten Digitaal Drukwerk

We werken met de nieuwste en de beste apparatuur waaronder 2 HP Indigo 7800 en 2 Xerox Igen 5 XXL formaat met matte toner. We garanderen de beste kwaliteit in de markt. Al onze maatwerk printoplossingen worden onder één dak geproduceerd en verwerkt tot eindproduct. Daarnaast verzorgen we de fulfilment en de verzending, zodat u wordt ontzorgt, wel zo makkelijk en betrouwbaar.

Ons team bestaat uit 30, goed opgeleide professionals, die met hun kennis en ervaring elke dag garant staan voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit Ontdek de korte lijnen, vlotte doorlooptijden, snelle service en ervaar de voordelen van onze Maatwerk Printoplossingen!

FSC certificering

Duurzaam dankzij FSC® papier

DPP drukt uitsluitend op FSC® papier, zodat we verzekerd zijn van een goede herkomst van de in ons papier verwerkte grondstoffen. Over het proces hoeft u zicht als klant geen zorgen te maken, want dit is in een digitaal drukproces zonder chemicaliën. Daarnaast produceren we altijd op maat, waardoor overbodig afval of overmatige productie definitief tot het verleden behoort.

FSC® staat voor Forest Stewardship Council. FSC® heeft een standaard gesteld voor bedrijven voor het verwerken van FSC producten. FSC® zet zich in voor verantwoord bosbeheer over de hele wereld. Alle bedrijven in de handelsketen, van zagerij tot fabrikant van eindproducten, zijn in staat de stroom FSC®-gecertificeerde houtproducten apart te houden van de overige producten, zowel administratief als fysiek. Bekijk hier ons FSC®-certificaat.