Web2Print

Slimme maatwerk Web2Print oplossingen

DPP levert maatwerk oplossingen voor uw procesoptimalisatie. Door onze jarenlange ervaring met Web2Print oplossingen lopen wij voorop in Web2Print technieken. Uw voordeel met Web2Print van DPP:

  • Bespaar op uw opmaak kosten
  • Bespaar tijd
  • Optimaliseer uw “time to market”
  • Al uw bestellingen in 1 overzicht
  • Nooit meer fouten

MyRetailer voor Retail

OnzeWeb2Print oplossing, MyRetailer, is specifiek ontwikkeld voor retailers. De Cloud Oplossing biedt de mogelijkheid om al uw POS materiaal online op te maken, te corrigeren, te beheren en te bestellen. “Van visitekaartje tot Abri poster in 1 proces”. POS materiaal wordt op maat en op winkelniveau geproduceerd vanuit 1 centrale database. Daarnaast kunt u MyRetailer Cross Mediaal inzetten. Hiermee is MyRetailer klaar voor het inzetten van beeldschermen op de winkelvloer en voorbereid op de toekomst. Samengevat: U bespaart tijd en geld! Een mooi voorbeeld hiervan is de case Etos & JT Bioscopen.

Uw eigen Web2Print oplossing

Voor huisstijldrukwerk en andere grafische publicaties werkt DPP met onze Cloud oplossing “V-kaartje”. Deze oplossing is snel inzetbaar en direct gekoppeld middels slimme codering aan ons productieproces. De oplossing vergemakkelijkt en versnelt het proces voor het bestellen en opmaken van visitekaartjes, brochures, mailers en andere producten.

      Automatische opmaak

——————–

Lokale marketing oplossingen

 Automatische opmaak Web2print DPP   Lokale marketing oplossingen Web2print DPP

– Automatische opmaak POS materiaal
– Gestroomlijnd proces
– Uw huisstyle altijd 100%
– Optimale “time to Market”

– Uw huisstijl 100% gewaarborgd
– 100% controle op alle lokale marketing uitingen
– Centrale en decentrale aansturing
– Alle lopende opdrachten in 1 overzicht