Slimme oplossingen

Met onze slimme oplossingen helpen wij profesionals met het maken van Print.

DPP is de eerste digitale drukkerij van Nederland. Vanaf de oprichting zijn we bezig met de verandering van de grafische branche. Anders denken, ander werken en anders produceren. Als pionier deden we dit met digitaal drukken. Nu doen we dit met onze slimme oplossingen zodat we mooi kleurrijk digitaal drukwerk bereikbaar maken voor iedereen!


mcPrint
De slimme oplossing voor on demand “web -based” print opdrachten

Met deze slimme – eigen ontwikkelde – software kunnen we ieder bestelproces automatiseren. Door de explosie van on-demand en web-based print opdrachten is een oplossing voor een kosten efficiënt proces noodzakelijk. Of het nu gaat om oplage 1 of een kleine oplage drukwerk, McPrint maakt het betaalbaar en haalbaar.

De unieke software automatiseert en stroomlijnt de gehele print productie zodat we tegemoet kunnen komen aan de toenemende vraag naar kleine oplagen digitaal drukwerk. McPrint zorgt voor efficiency, kostenverlaging en een foutloos proces. De API zorgt voor een naadloze aansluiting op het bestelproces van iedere web-bases print oplossing.

Met het gebruik van McPrint wordt het hele proces gemanaged zodat alle opdrachten op tijd en op maat geleverd worden zonder overbodige verspilling. Mooi drukwerk maken we hiermee bereikbaar en betaalbaar voor iedereen!

MyRetailer
Van schap kaartje tot abri poster in 1 proces

Deze – zelf ontwikkelde – Cloud oplossing is specifiek ontwikkeld voor retailers. MyRetailer biedt de mogelijkheid om al uw POS materiaal online op te maken, te corrigeren, te beheren en te bestellen. Bespaar op tijd, resources en verkort de time-to-market. Van schap kaartje tot Abri poster in 1 proces. Het POS materiaal wordt op maat en op winkelniveau geproduceerd vanuit 1 centrale database.

Met MyRetailer print wordt de bestelling gekoppeld aan ons printproces. Ieder winkel ontvangt een actie pakket op maat zonder onnodige verspilling. Met de winkel DNA zorgen wij ervoor dat alle schap kaartjes op looproute geprint wat veel tijd scheelt bij het ophangen van de kaartjes in de winkels.

MyRetailer kan cross mediaal worden gebruikt. Hiermee is MyRetailer klaar voor het inzetten van beeldschermen op de winkelvloer en voorbereid op de toekomst. Samengevat: U bespaart tijd en geld!

 

Brandifyer
Alle marketing uitingen in 1 tool

Brandifyer onze Cloud oplossing is speciaal ontwikkeld om het marketing- en communicatieproces in goede banen te leiden en efficiënt te beheren. Beheer al je marketing materiaal vanuit één cloud omgeving.

Voorkom onnodige tijdverlies en onnodige DTP kosten. Dankzij de Indesign templates die online bewerkt kunnen worden, bespaar je tijd en geld. Met een paar muisklikken kunnen visitekaartje, briefpapier, folders, posters en brochures worden aangepast.

Met een slimme koppeling naar onze productie zorgt DPP ervoor dat al het marketing materiaal ook makkelijk en snel geproduceerd kan worden. Hiermee bespaar je tijd en verbeter je de time to market.

Workflow op maat
Geen uitdaging is ons te gek 

We haken graag in op uw manier van werken en verlengen deze met een workflow op maat om geautomatiseerd drukwerk te realiseren. Bestanden kunnen aangeboden worden op onze Secured FTP omgeving of gedownload worden van uw server.

Naast onze standaard APIs waarmee u kunt koppelen kunnen we in huis ook software schrijven om u te voorzien van een uniek geautomatiseerd drukwerk proces volledig ingericht op jouw wensen.

Met onze dynamische impositie workflows met o% verspilling en / of uitval kunnen we op alle manieren jouw designs printen / drukken. Door middel van JDF/JMF vinden onze machines naadloos aansluiting op elkander en dankzij interne ordertracking geven we u terugkoppeling tijdens iedere stap in het proces.