Xerox Premier Partner

XEROX premier partner

 

DDP is member of the Xerox Premier Partners Global Network

Xerox Premier Partners zijn in hun regio de absolute koplopers in de digitale drukwerkindustrie door hun unieke combinatie van traditionele en innovatieve marketing dienstverlening. Als Xerox Premier Partner biedt DPP totale ontzorging van uw communicatietrajecten op het hoogste kwaliteitsniveau.


Wat zijn voor u de voordelen van DPP als Xerox Premier Partner?

  • Geeft u de zekerheid dat DPP een grafische leverancier is die (op basis van objectieve criteria) in zijn regio bewezen heeft robuuste en betrouwbare communicatieoplossingen te leveren.
  • Biedt u de mogelijkheid om uw verkoop- en marketinginspanningen zo nodig naar een groter deel van de wereld uit te breiden met een betrouwbare communicatiepartner als DPP bij u dicht in de buurt. DPP verzorgt en coördineert daarbij voor u de dienstverlening met de andere leden van het Xerox Premier Partner Global Network.
  • Geeft u de zekerheid dat uw communicatie uitingen met de meest geavanceerde afdruktechnologie en communicatieoplossingen worden geproduceerd en dat met de modernste workflow, variabele data en multi-channel softwareoplossingen wordt gewerkt.

Kortom, DPP’s lidmaatschap van het Xerox Premier Partner Global Network geeft u de zekerheid dat uw organisatie ondersteund wordt door een innovatieve, financieel solide en betrouwbare grafische partner.