Xerox Premier Partner

XEROX premier partner

DDP is member of the Xerox Premier Partners Global Network

DPP toegetreden tot Xerox Premier Partner Global Netwerk

Per 1 april 2013 is DPP lid van het exclusieve Xerox Premier Partner Global Netwerk (XPPGN). Dit is een al decennia bestaand wereldwijd netwerk met meer dan 800 van ‘s werelds beste digitale printbedrijven, geselecteerd op basis van strenge toegangscriteria.

Xerox Premier Partners zijn in hun regio de absolute koplopers in de digitale drukwerkindustrie door hun unieke combinatie van traditionele en innovatieve marketing dienstverlening. Met diensten als state-of-the-art cross media (multi-channel) direct marketing communicatieoplossingen die een hoge ROI van uw marketing campagnes genereren. Of met web-to-print oplossingen die u meer gemak, meer controle en significante kostenbesparingen opleveren.

Als Xerox Premier Partner biedt DPP totale ontzorging van uw communicatietrajecten op het hoogste kwaliteitsniveau.


Wat zijn voor u de voordelen van DPP als Xerox Premier Partner?

  • Geeft u de zekerheid dat DPP een grafische leverancier is die (op basis van objectieve criteria) in zijn regio bewezen heeft robuuste en betrouwbare communicatieoplossingen te leveren.
  • Biedt u de mogelijkheid om uw verkoop- en marketinginspanningen zo nodig naar een groter deel van de wereld uit te breiden met een betrouwbare communicatiepartner als DPP bij u dicht in de buurt. DPP verzorgt en coördineert daarbij voor u de dienstverlening met de andere leden van het Xerox Premier Partner Global Netwerk.
  • Geeft u de zekerheid dat uw communicatie uitingen met de meest geavanceerde afdruktechnologie en communicatieoplossingen worden geproduceerd en dat met de modernste workflow, variabele data en multi-channel softwareoplossingen wordt gewerkt.

Kortom, DPP’s lidmaatschap van het Xerox Premier Partner lidmaatschap geeft u de zekerheid dat uw organisatie ondersteund wordt door een innovatieve, financieel solide en betrouwbare grafische partner.