Digitaal Drukwerk

Met digitaal drukken combineer je de snelheid en flexibiliteit van printen met de kwaliteit van offset drukwerk. Ideaal dus voor kleine oplagen drukwerk met de mooiste uitstaling! Met digitaal drukwerk wordt mooi en kleurrijk drukwerk bereikbaar voor iedereen!

Daarnaast biedt digitaal drukwerk de mogelijkheid van Variabele Data Printing. Iedere afdruk wordt uniek gemaakt. Dit maakt het mogelijk de gekste en meest bijzondere variaties te maken met drukwerk. De enige beperking zijn wijzelf!

2x Xerox iGen 5 XXL

Met de unieke productiemachine Xerox iGen 5 XXL  kunnen wij scherp en snel unieke producties maken. Bovendien is het formaat aantrekkelijk en groot – tot 66 cm lang! iGenX was wellicht een betere naam geweest. De iGen is ontwikkeld voor zijn productiviteit en afdrukkwaliteit. Tot 150 kleurafdrukken per minuut kan dit printkanon verwerken. Onze iGen machines zijn uitgevoerd met matte toner techniek waardoor een optimale offset look en feel wordt bereikt.

De ingebouwde spectraalmeter meet continu de kleurwaardes waardoor de iGen de kleurstabiliteit borgt. Dit meetproces vindt plaats tijdens het productieproces, hierdoor kan er direct door het systeem worden gecorrigeerd indien dit noodzakelijk is. Bij DPP zetten we de iGen in veel in voor grote formaten tot 66 cm lang, denk aan oblong brochures – drieluiken en offertemappen.

2x HP Indigo 7800

DPP drukt op twee HP Indigo 7800 drukpersen. Waarom twee? Omdat we zeker willen zijn dat jouw drukwerk op tijd geleverd wordt. De HP Indigo werkt met electoink waardoor het 1 op 1 vergelijkbaar is met offsetdrukwerk. Alleen zijn de kleuren nog briljanter en beter. Wat fijn is dat de inkt direct droog is waardoor we het drukwerk direct kunnen verwerken waardoor de korte doorlooptijden die we je beloven ook gehaald kunnen worden.

Met onze HP Indigo kunnen we bovendien tot 400 grams drukken en we beschikken over een extra PMS unit. De mogelijkheden zijn echt ongekend en de afdrukvoorbeelden die we kunnen laten zien zijn verbluffend! Met onze kleurenwaaier kun je bovendien je kleur precies bepalen zoals je deze uiteindelijk wil ontvangen!

Nog even de voordelen van Digitaal Drukwerk op een rij:

  • Razendsnelle leveringen, leveringen binnen 24 uur
  • Optimale kwaliteit, wij werken met de beste apparatuur
  • Zeer kleine oplage in drukwerk mogelijk, al vanaf één exemplaar
  • Gepersonaliseerd drukwerk. Uw drukwerk of mailing krijgt een hogere attentiewaarde
  • Optimaal kleurbereik check onze kleurenwaaier
  • Drukproef op oplagepapier, 100% gelijk aan het eindresultaat