HP Indigo 7800 Digitale Pers

De HP Indigo 7800 digitale pers is de meest flexibele en technisch geavanceerde digitale hoog-volume sheetfed printoplossing op de markt. Intelligente automatisering zorgt voor een onovertroffen kwaliteit en productiviteit en een hoog gebruiksgemak.

HP Indigo 7500 Digitale Pers DPP Houten

HP Indigo 7800 Digitale Pers

Lage gebruikskosten door intelligente automatisering

 1. Met het Vision System voert de pers automatische kalibraties en intelligente diagnoses uit, met meer uptime en een hogere productie als resultaat.
 2. Het HP Indigo Print Care pakket biedt een set tools om de uptime voor kritische en veeleisende opdrachten te verhogen.
 3. De pers kan optioneel worden uitgerust met de nieuwe Universal Finishing Interface, een intelligent end-to-end platform voor flexibele automatische inline en nearline afwerkingsoplossingen, dat een kortere doorlooptijd biedt en bespaart op de arbeidskosten.

Topsnelheden door verhoogde productiviteit

 1. Ontworpen voor grote volumes met snelheden tot 7200 4-kleuren A4-afbeeldingen per uur (2-up) en 14.400 2-kleuren of monochrome A4-afbeeldingen per uur (2-up).
 2. Als de pers wordt uitgebreid met een Vision System (waarop patent is aangevraagd) voor automatisering die de uptime maximaliseert en het aantal menselijke fouten beperkt, produceert hij tot 3,5 miljoen kleurenpagina’s of 6,5 miljoen monochrome pagina’s per maand.
 3. Door de verregaande optimalisatie ligt de rentabiliteitsdrempel ten opzichte van offset bij duizenden exemplaren.

HP Indigo 7800 biedt printkwaliteit

 1. Produceer consistente afbeeldingen met de uitstraling van offset dankzij exclusieve HP ElectroInk technologie en geavanceerde controlesystemen.
 2. Het breedste en meest accurate digitale kleurbereik op de markt met tot 7 inktstations maakt 4-, 6- en 7-kleuren PANTONE®-emulatie en off-press inktmenging om tot 97% van alle PANTONE®-kleuren te emuleren mogelijk.
 3. De extra kleurstations ondersteunen 6-kleurendruk met licht-cyaan en licht-magenta voor professionele fototoepassingen.

Workflowoplossingen met HP SmartStream

 1. HP SmartStream Production Pro Print Server is een mission critical printserver die een krachtige, schaalbare en hoogpresterende productie ondersteunt.
 2. HP SmartStream Production Plus Print Server met technologie van Creo voorziet in de veeleisende workflowbehoeften van hybride offset/digitale drukomgevingen met een uitgebreide grafische functieset en probleemloze integratie in Prinergy workflowomgevingen.
 3. HP SmartStream Director helpt bedrijven te groeien met web-to-print en e2e productiemanagement via JDF bi-directionele connectiviteit.

Interesse om uw digitaal drukwerk uit te besteden bij DPP? Neem dan contact met ons op!