Finishing & Fulfilment

Perfecte afwerking

Finishing

Een hoogwaardig gedrukt product verdient een hoogwaardige nabewerking. DPP heeft alle moderne apparatuur in huis om uw product perfect af te werken. Onze ervaren medewerkers besteden de uiterste zorg hieraan en staan garant voor een optimale nabewerking van het drukwerk voor een perfect eindresultaat.

Waar we echt trots op zijn is onze solide ambacht waaronder onze Heidelberg cylinder persen die we gebruiken voor stansen van speciale kaarten, offertemappen en andere afwijkende vormen. Dit doen we in combinatie met twee Duplo Docucutters – snij en ril robot – die barcodes uitlezen. Vervolgens wordt het drukwerk loepzuiver gesneden, gerild en / of geperforeerd. Allemaal op maat gemaakt. Wij zijn trots met de combinatie van oude en nieuwe technieken onder 1 dak. Waarom doen wij dit zo? Geen concessie, we werken alleen met de beste oplossing.

Maar we doen meer in huis waaronder: lamineren, snijden, foliedrukken, gelijmde brochures, geniete brochures, Wire O binden, vouwen, boren, perforeren, rillen, stansen en plastificeren.

DPP verwerkt onder één dak zodat we geen tijd verliezen en de kwaliteit goed kunnen beheersen en controleren!

 

Fulfilment

Een klant blijft alleen maar klant als ook de afhandeling van de bestelling perfect verloopt. Van een persoonlijke servicedesk tot en met responsverwerking en financiële afhandeling van orders. DPP maakt deze belofte waar.

DPP is al jarenlang actief op het gebied van fulfilment. Van alles wat u als klant bestelt, kan DPP het totale traject verzorgen. DPP verpakt, verzendt en vertaalt dit naar een slim proces, wat in veel gevallen meer inhoudt dan inpakken en versturen. Ons fulfilment draagt bij tot een goed eindresultaat, het gaat om de toegevoegde waarde, waarbij de foutmarge wordt geminimaliseerd.

Voor grote campagnes met diverse handelingen werkt DPP met een vast team oproepkrachten, dat ons snel en efficiënt kan ondersteunen. Hierdoor is geen fulfilment klus te groot. Uw voordeel: Alles onder één dak geregeld!