Océ VarioPrint 6250

Océ VarioPrint 6250 is de eerste printer met Océ Gemini Instant Duplex technology! DPP bereikt hierdoor een hoger niveau in het printen van losse vellen met ultrahoge snelheid, kortom een hoogwaardige productie.  De Océ VarioPrint 6000 borduurt voor op de sterke reputatie van zijn toonaangevende technologie. Dit maakt deze machine tot een krachtige machine met een uiterst productieve digital printing systeem.

Wat maakt de Ultra-serie zo anders? Een ongeëvenaarde combinatie van prestatie, snelheid en ongelooflijke schaalbaarheid waarmee we meer opdrachten sneller kunt verwerken. Met ultrahoge snelheden en de ongekende veelzijdigheid doen we meer met minder.

Océ VarioPrint 6250 DPP

Océ VarioPrint 6250 DPP

De belangrijkste kenmerken van de Océ VarioPrint 6250

  • Tot 12 invoerladen, bijvullen tijdens afdrukken
  • Tot 27.600 afdrukken in één opdracht
  • Beelden per minuut: 250x A4 of 132x A3 (264 A4) dubbelzijdig
  • Standaard uitvoercapaciteit: 6.000 vel, maar feitelijk onbeperkt doordat materiaal kan worden uitgeladen tijdens de opdracht

De Océ VarioPrint 6000 Ultra Line

De Océ VarioPrint 6250 maakt deel uit Océ VarioPrint 6000 Ultra Line. Océ VarioPrint 6000 Ultra systemen zijn uitgerust met Océ Gemini Instant Duplex™ technologie, een revolutionaire innovatie die zorgt voor ongekende prestaties op het gebied van productiesnelheid. Océ Gemini technologie maakt gebruik van slechts één enkele engine voor het gelijktijdig aansturen van twee imagingbelts. Dubbelzijdige jobs worden sneller en betrouwbaarder geprint omdat elk vel slechts eenmaal via de engine wordt doorgevoerd. Daarbij zorgt Océ ScreenPoint technologie voor een verbluffende resolutie van 1200 x 600 dpi voor halftonen en foto’s, met een nagenoeg perfecte positionering en 100% nauwkeurige registratie die vereist zijn voor duplexjobs zoals het maken van boeken. Océ ScreenPoint technologie verzekert u van “offset-like” printkwaliteit.

De Océ VarioPrint 6250 produceert meer dan 15.000 A4 beelden per uur en meer dan 8.100 A3 beelden per uur, een ongeëvenaarde prestatie. Maandelijks kan er tot maar liefst 8 miljoen prints worden geproduceerd.

De Océ VarioPrint 6000 Ultra Line is bovendien een goed voorbeeld van de aandacht die Canon besteedt aan duurzaamheid. Het systeem is ontworpen met het oog op een lager energieverbruik, energiebesparende prestaties, geruisloze werking, nagenoeg zonder uitstoot van ozon. Het uitstootniveau van ozon voor de Océ VarioPrint 6000 Ultra Line is per definitie lager dan de menselijke waarnemings-drempel.