Scherpe oplossingen voor Kaart in Actie

 

 

Kaart in Actie maakt het mogelijk om geld in te zamelen voor scholen door de verkoop van persoonlijke ansichtkaarten. De opbrengst kan worden ingezet voor een goed doel of de eigen school. Het idee is heel simpel. Alle kinderen maken een eigen tekening, waar Kaart in Actie weer ansichtkaarten van maakt. De kinderen verkopen hun eigen persoonlijke kaarten aan ouders, familie en vrienden. Een zeer succesvolle formule voor iedereen.

 

DPP produceert 64 kaartjes voor ieder kind. Samen met Kaart in Actie is een formaat ontwikkeld die optimaal te verwerken is bij het digitale drukken. De kaarten kunnen hierdoor tegen een scherp tarief geproduceerd worden. De workflow is door DPP zo afgestemd dat de kaarten slim gedrukt worden waarbij ze ook snel en efficiënt verpakt worden.

 

Dit proces is bijna volledig geautomatiseerd waardoor de doorlooptijd kort is. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de kerstkaarten, die natuurlijk altijd laat aangeleverd worden, toch op tijd bij de scholen zijn zonder onnodige kosten. Voor de kinderen en Kaart in Actie de schakel die hun project laat slagen.

 

Scherpe oplossingen van DPP