Snelle oplossingen van DPP

Toiletreclame is heel herkenbaar als je in een café of bioscoop een korte stop maakt. Altermedia is het mediabureau die deze vlakken verkoopt en zorgt dat de juiste poster op de gereserveerde plek hangt. Dit is best een klus als je nagaat dat ze meer dan 10.000 vlakken in Nederland hebben bij meer dan 1.200 Horeca- en Cinemalocaties.

Flexibel

Voorheen drukte en printte Altermedia deze poster per soort waarna ze zelf de poster handmatig gingen samenstellen tot sets. Nu wordt per week de planning doorgegeven waarna er per locatie poster-sets gedrukt worden. Hiervoor levert Altermedia alleen een slimme – gestructureerde Excel waardoor ze flexibel en snel kunnen opereren.

Meer tijd

DPP ontwikkelde een slimme en vooral snelle workflow die de posters direct per set drukt en op volgorde legt vanuit de logistieke wens die Altermedia heeft aangegeven. Deze werkwijze zorgt voor meer dan een dag winst en heel veel minder werk voor Altermedia. Zij kunnen hierdoor nog concurrerende werken en hebben meet tijd voor de verkoop van de reclamevlakken.

Snelle oplossing van DPP!

Bel Eric van Leeuwen voor meer informatie of een afspraak op 030 – 254 81 40.
Een vraag per mail kan ook via info@dpp.nl